De ce ar trebui, tu sau copilul tău, să participați la cursurile noastre de artă și design?

Expresivitatea artistică oferă multiple beneficii. Am alcătuit o listă cu top 5 beneficii pe care le poți experimenta la clase:

1. Creșterea creativității.

Participarea la clase de desen, pictură și design îți permite să generezi, să explorezi și să compui idei noi, astfel dezvoltându-ți gândirea creativă.

2. Relaxare și prezență.

Studiile au dovedit că sănătatea mintală și emoțională sunt îmbunătățite atunci când oamenii sunt implicați într-o activitate recreativă. Cursurile noastre au o abordare mindful, necompetitivă, concentrată pe o mentalitate de creștere și centrarea în prezent.

3. Învățarea de noi abilități.

Principalul beneficiu al orelor de artă și design este acela de a îți oferi cel mai bun început posibil pentru a învăța cum să desenezi, să pictezi și să reprezinți grafic construcții și interioare. Cursurile noastre încurajează un proces de explorare și rafinament, elevii învățând abilități specifice, aplicabile în viața reală.

4. Dezvoltarea încrederii.

Atunci când creezi reprezentări fizice ale imaginației, gândurilor și experiențelor tale câștigi încredere în abilitățile tale. Desenul te poate ajuta să simți mai multă motivație intrinsecă și valoare de sine.

5. Îmbunătățirea concentrării și perseverenței. 

Prin practicarea desenului și picturii înveți cum să observi micile detalii, să te concentrezi pe obținerea unui anumit rezultat și să dezvolți o practică constantă care să te ajute să îți îmbunătățești abilitățile în timp.