Desen/Pictură copii

Curs dedicat copiilor care sunt pasionați de desen sau care își doresc să înceapă un nou hobby și care vor să-și însușească corect elementele de bază ale desenului și picturii. Fiecare cursant va fi ghidat într-o călătorie personală de la a avea puține sau chiar deloc cunoștințe în desen și pictură până la a fi capabil(ă) să creeze propriile lucrări exact așa cum și le imagineză.

Aflați mai multe

Desen/Pictură adulți

Curs dedicat începătorilor care sunt pasionați de desen sau care își doresc să înceapă un nou hobby și care vor să-și însușească corect elementele de bază ale desenului și picturii. Fiecare cursant va fi ghidat într-o călătorie personală de la a avea puține sau chiar deloc cunoștințe în desen și pictură până la a fi capabil(ă) să creeze propriile lucrări exact așa cum și le imagineză.

Aflați mai multe

Acuarela

Curs dedicat începătorilor (vârsta minimă 16 ani) care sunt pasionați de acuarelă sau care își doresc să înceapă un nou hobby și care vor să-și însușească corect elementele de bază ale picturii în acuarelă. Fiecare cursant va fi ghidat într-o călătorie personală de la a avea puține sau chiar deloc cunoștințe în acuarelă până la a fi capabil(ă) să creeze propriile lucrări exact așa cum și le imagineză.

Aflați mai multe

Arhitectură

Curs dedicat începătorilor (10-17 ani) care sunt pasionați de design sau care își doresc să înceapă un nou hobby și care vor să-și însușească corect elementele de bază pentru conceperea unui proiect arhitectural. Fiecare cursant va fi ghidat într-o călătorie personală de la a avea puține sau chiar deloc cunoștințe în arhitectură până la a fi capabil(ă) să creeze propriile lucrări exact așa cum și le imagineză.

Aflați mai multe

Design de interior

Curs dedicat începătorilor (10-17 ani) care sunt pasionați de design sau care își doresc să înceapă un nou hobby și care vor să-și însușească corect elementele de bază pentru conceperea unui proiect de design interior. Fiecare cursant va fi ghidat într-o călătorie personală de la a avea puține sau chiar deloc cunoștințe în design până la a fi capabil(ă) să creeze propriile lucrări exact așa cum și le imagineză.

Aflați mai multe