Acest eveniment este o tabără de yoga și artă de 4 zile și 3 nopți în care ai ocazia să te retragi în mijlocul naturii, să te concentrezi pe conexiunea cu tine și cu ceilalți participanți. Practica yoga și realizarea de artă contribuie la crearea unei vieți cu mai multă prezență, energie și creativitate.


  • Data: 17.05.2024 02:00 PM - 20.05.2024 12:00 PM
  • Locație Alunis Retreat (Hartă)
  • Mai multe informaţii: Alunis 42, Alunis, Romania

 

Descriere

✨ Dacă te afli într-un moment în care pur și simplu îți dorești câteva zile pentru tine, să îți încarci bateriile și să practici activități care sunt pe sufletul tău, sau dacă în momente de oboseală și presiune, te întrebi ce ai putea face pentru a avea mai multă energie și creativitate, acest retreat este pentru tine!

✨Cum ar fi dacă ai avea timp pentru a experimenta cu propria ființă practici care îți pot oferi mai multă energie și susțin creativitatea?

✨O tabără de yoga și artă, în mijlocul naturii, alături de oameni care au același obiectiv, îți poate oferi această oportunitate de a petrece timp cu tine și de a-ți recăpăta energia și prezența care sunt necesare în stimularea creativității.

✨Vom face această călătorie cu prezență și fără judecată, respectând ritmul fiecăruia și concentrându-ne să ne bucurăm de practica yoga și procesul creativ.

✨După ce vom ajunge la Alunis Retreat, ne vom familiariza cu locul și cu ceilalți participanți. Un program detaliat va fi împărtășit cu tine la momentul înscrierii însă în linii mari, zilele de tabără vor cuprinde:☑️ practica de yoga și pictură intuitivă în acuarelă☑️ mâncare proaspătă, hrănitoare și delicioasă ☑️ povești la un foc de tabără☑️ drumeții în pădure☑️ odihnă și timp pentru tine

✨La finalul taberei te vei întoarce acasă cu un corp mai detensionat, forțe proaspete și încredere care să te însoțească în călătoria ta către o viață creativă, cu mai mult sens și mulțumire.

✨ Ce este inclus în prețul taberei:☑️ Cazare în cameră dublă (3 nopți de cazare) - există și posibilitatea de cazare în cameră single la extra-cost)☑️ Toate mesele incluse - în mare parte vegetarian din produse locale, în sezon din surse curate și acomodăm orice tip de meniu (vegan, pescaterian etc).☑️ Cafea, ceai (flora locală spontană) și apa (de izvor) in regim open bar☑️ Foc de tabără☑️ 6 clase de yoga (1hr/clasă)☑️ 3 clase de pictură intuitivă în acuarelă (2hr/clasă)☑️ Materiale pentru a crea artă care rămân cu tineUn program detaliat va fi împărtășit la momentul înscrierii.

✨Prețul nu include:Transportul la locație; Drumeție cu ghid local: 40 lei/persoană;
Atelier de olărit: 120 lei/persoană; Ciubăr cu apă caldă: 350 lei/seara; Saltea yoga (vă rugăm să aduceți salteaua personală); Alte activități care nu sunt menționate

🗓️Când: 17-20 mai 2024 (vineri - luni)

📍Locație: Aluniș Retreat (la 2 ore de București)

🏡 Aluniș Retreat este situată într-o poiană înconjurată de pădure pe versantul opus așezărilor rupestre din Aluniș. Sate tradiționale de munte, chihlimbar și fosile, poteci sălbatice prin pădure, așezări rupestre și experiențe rurale autentice - sunt doar câteva dintre atracțiile acestui loc.

💰Cost:

Preț întreg: 1770 lei

Pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 50%. Avansul este nerambursabil, dar transferabil către o altă persoană. Număr de locuri limitat: 12 locuri

🙋🏻‍♀️Facilitatoare: Iuliana Silvi și Nicoleta Brown

Din proprie experiență, Iuliana a învățat că presiunea nu este prietena creativității, iar în urma obținerii acreditării ca instructor de yoga a înțeles că misiunea ei este să ajute oamenii să își (re)descopere capacitățile creative printr-o abordare calmă și centrată în prezent.

📜Certificări:Arhitectă - Master la Manchester School of Architecture, UKArtistă - absolventă a Școlii de Arte, București, secția Pictură
Profesoară yoga - 200 hrs Hatha Yoga - Indian Yoga Academy și Fitness Scandinavia


Nicoleta vine să completeze abordarea Iulianei, printr-o practică blândă de yoga (posturi yoga, respirație și relaxare) care ajută la crearea mediului interior propice pentru creativitate și cunoaștere de sine.

📜Certificări:200hrs Yoga Alliance Certified Hatha Yoga - Indian Yoga Academy & Fitness ScandinaviaPilates Complete Matwork - MoveOn Fitness Education
Yoga Therapy Student - The Yoga Therapy Institute

✍🏻 Pentru înscrieri: Trimiteți un email cu titlul “Retreat yoga și artă” la adresa nicoletabrownyoga@gmail.com sau hello@silviartstudio.ro